Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Nonsens. To je jediný výraz, ktorý nám napadne v prípade slovných spojení slovenská zima a kabát bez rukávov. Napriek tomu mu dávame šancu, pretože “nezmysel” v tomto podaní je viac než nositeľný. Ak teda premýšľate nad kúpou nového kabáta, b

pridal Vera Valek 7.10.2013 o 9:45


Nonsens. To je jediný výraz, ktorý nám napadne v prípade slovných spojení slovenská zima kabát bez rukávov. Napriek tomu mu dávame šancu, pretože “nezmysel” v tomto podaní je viac než nositeľný.

VBB 610x407 Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Chloé, Victoria Beckham, Antonio Berardi

Ak teda premýšľate nad kúpou nového kabáta, berte to ako investíciu. Módu môžme totiž porovnať k bumerangu; trendy sa vracajú s malými zmenami v detailoch.

khf Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Prečo im fandíme?

Čo sa týka kúskov bez rukávov, dôvod nášho nadšenia je jasný. Máme radi všetko nové, svieže a štýlové a kabát bez rukávov má v tomto prípade prvú priečku. A v prípade farebnosti? Prečo namietať, ak má byť tento spôsob jeden z mnohých, ako si spríjemniť mrazivé dni?

Ako nosiť kabát bez rukávov?

Kožené bundy. Nesmrteľná vec, ktorú vlastní mnoho z nás, a preto ak aj teplomer ukazuje pár stupňov pod nulou, neodkladajte ich do šatníka. V kombinácii s kabátom alebo kožušinovou vestou vytvoríte naozaj nezameniteľný outfit, podobne ako Olivia Palermo.

op Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Tento rok sa riešia v prípade kabátov aj rozdiely, alebo ak chcete: protiklady. Najpestrejšie farby alebo neutrálne odtiene a strihy vyjadrujúce úplnú ženskosť alebo absolútny chlapčenský štýl.

O ako OVERSIZED

Napriek tomu, že toto prevedenie vyzerá skôr ako veľkosť XL, aj tomboyish štýl môže mať veľmi ženskú podobu. Napríklad v prípade TOPSHOPU a staroružovej. 

oversized 610x407 Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

over 610x407 Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Simone Rocha a DKNY

C ako Colourful

Minulý rok a aj ten pred tým. Farebné kúsky sú snáď v porovnaní s nesmrteľnosťou to isté. Alberta Ferretti stavila na fialovú, zatiaľ čo DIOR dal prednosť klasickej červenej.

col 610x407 Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

W ako WILD

Kožušinové kabáty sú v módnom odvetví dlhú dobu a radíme ich k prvkom prírody. Nech si k nim oblečiete čokoľvek a skombinujete ich akokoľvek, nebudete vyzerať “jemne” a dievčensky, aj ak je kožušina ružovej farby. A tak –  ženská hravosť, no honosnosť – to sú slová, ktoré spájame s nasledujúcimi kolekciami.  Tom Ford, Fendi a aj Loewe obohatili klasiku o farby a pridali jej tak na sviežosti. Máte už ten svoj?

khkjh Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Loewe, Kenzo a TOPSHOP

TFF Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Tom Ford

hhhh Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Just Cavalli, Tom Ford, Ter Bantine

N ako Neutral

V žiadnom prípade sa nebavíme o monotónnosti alebo stereotype. Dizajnér Marc Jacobs pridal dokonalým strihom jemnú podtlač a jednoduché opasky. Necháte sa inšpirovať?

neutral 610x407 Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Louis Vuitton a Proenza Schouler

page Štýlová zima 2013: Kabát bez rukávov

Donna Karan







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]