Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Opäť tie najlepšie a najhoršie outfity, čo priniesol minulý týždeň. Hlasujte, komentujte, porovnávajte a vyberte tú, ktorej to sekne najviac a ktorej najmenej. Začnime tým najkrajším/najrozprávkovejším. Heather Graham vyzerala v šatách Naeem Khan Pre-Fal

pridal Lenka Fencáková 30.9.2013 o 16:32


collage39 610x427 Najlepšie a najhoršie outfity týždňaOpäť tie najlepšie a najhoršie outfity, čo priniesol minulý týždeň. Hlasujte, komentujte, porovnávajte a vyberte tú, ktorej to sekne najviac a ktorej najmenej.

Heather Graham Met Opera Eugene Onegin in NYC 4 610x911 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Heather Graham

Začnime tým najkrajším/najrozprávkovejším. Heather Graham vyzerala v šatách Naeem Khan Pre-Fall 2013, ktoré si obliekla na otvorenie sezóny v Metropilitan Opera v new Yorku, ako skutočná víla.

Taylor Swift at Romeo and Juliet Premiere in Hollywood 3 610x839 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Taylor Swift

Speváčka Taylor Swift zvolila na premiéru filmu Romeo & Juliet v L.A. romantické šaty s kvetinovou potlačou z kolekcie Reem Acra Spring 2010, ku ktorým si obula lodičky Christian Louboutin. K retro outfitu pekne doladila aj na prvý pohľad jednoduchý mejkap a hlavne červené pery.

Ashley Tisdale 2 610x888 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Ashley Tisdale

Bývalá High School Musical hviezdička, Ashley Tisdale, na Emily & Meritt for PBteen zažiarila v šatách Alice + Olivia by Stacey Bendet. Šaty sa hodili jej postave, príležitosti a aj veku.

Taylor Swift in Pantyhose 9 621x1024 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Taylor Swift

Takto pohodlne sa Taylor Swift nahodila na nákupy. Je vidno, že sa v outfite cíti dobre. Chválim bielu košeľu, ktorou rozhodne nič nepokazíte, roztomilý klobúčik a bodkované pančušky, ktoré sú momentálne in.

Katy Perry at Killer Queen Fragrance Launch in Berlin 7 681x1024 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Katy Perry

Speváčka Katy Perry pri predstavovaní svojej novej vôňe “Killer Queen” v Berlíne veľmi nezaujala. Teda aspoň pozitívne nie. Oblečenú mala sukňu a sako Alice + Olivia Fall 2013 a topánky Christian Louboutin. Celý outfit na mňa pôsobí školáckym dojmom, nepáči sa mi účes a lá Tymošenková, lacno pôsobiace náušnice, ktoré k outfitu vôbec nesedia a červené lesklé pery.

RIRI SG F1 BODY PIC RECROP Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Rihanna

Rihanna svoju vášeň pre kúsky z pánskeho šatníka predviedla počas vystúpenia v Singapure. Oblečené mala pánske tričko z kolekcie Raf Simons Spring 2014. Páči sa vám?

pippa middleton at serpentine sackler gallery donors dinner in london  1 1 610x953 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Pippa Middleton

Štýlová Pippa Middleton si na večeru pri príležitosti oslavy novej Serpentine Sackler Gallery v Londýne obliekla šaty Matthew Williamson Pre-Fall 2013. Outfit pekný, ale nejako ma už nudí ten jej účes. Čo myslíte?

collage40 610x642 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Salma Hayek

Herečka Salma Hayek počas Paris Fashion Week na prehliadke španielskej značky Balenciaga Spring 2014. Outfit je samozrejme Balenciaga Resort 2014. Obuté má topánky McQ Alexander McQueen.

rs 634x1024 130926102320 634.Eva Mendes Extra Grove.jl .092613 610x985 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Eva Mendes

Počas vystúpenia na “Extra” spolu s Mariom Lopezom mala Eva Mendes oblečené bodkované šaty z vlastnej kolekcie Eva Mendes for New York & Company. Sekne jej to, čo myslíte?

collage45 610x628 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Emma Roberts

Na Emily & Meritt for PBteen sa podobne ako Ashey Tisdale objavila aj jej herecká kolegyňa Emma Roberts. Oblečené mala šaty Emilio Pucci, ku ktorým dokombinovala výrazné lodičky Christian Louboutin.

collage46 610x616 Najlepšie a najhoršie outfity týždňa

Holland Roden

Na rovnakej akcii ako Ashley Tisdale a Emma Roberts sa objavila aj Holland Roden. Jej Topshop outfit rozhodne patril medzi tie najzaujímavejšie, ktoré sme videli počas minulého týždňa.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]