Skúsili sme: vôňa Power woman a lesk Power Shine Juicy od Oriflame

Koniec leta a upršané počasie vie mnohým pokaziť náladu. No možno by svet hneď vyzeral lepšie keby sme si dopriali nejakú kozmetickú drobnosť. Vybrali sme 2 tipy, ktoré by vám mohli urobiť radosť. A ak sa zapojíte do našej súťaže možno tieto produkty od

pridal Táňa Matúšová 11.9.2013 o 18:59


Koniec leta a upršané počasie vie mnohým pokaziť náladu. No možno by svet hneď vyzeral lepšie keby sme si dopriali nejakú kozmetickú drobnosť. Vybrali sme 2 tipy, ktoré by vám mohli urobiť radosť. A ak sa zapojíte do našej súťaže možno tieto produkty od švédskej kozmetickej spoločnosti Oriflame dostanete od nás.

Downloads 001 610x158 Skúsili sme: vôňa Power woman a lesk Power Shine Juicy od Oriflame

Oriflame – Power woman

oriflame11 610x661 Skúsili sme: vôňa Power woman a lesk Power Shine Juicy od Oriflame

Power woman je vôňa silnej hráčky. Vyhráva v boji na pracovisku, v rodine aj v láske. Vie čo chce a vie ako to získať. Svet je jej šachovnica a jej vôňa je znakom víťazstva. Táto esencia úspechu je zachytená v robustnom sklenenom flakóne pripomínajúcom šachovú figúrku. V úvode ucítite fréziu s jemnými tónmi čaju a zázvoru. V srdci vás opantajú najmä svieže kvety pomarančovníka a jazmínu. Základ tvorí jantár a pačuli. Power woman je perfektná vôňa do práce aj na večer. Je elegantná, nevtieravá, nevyvoláva pozornosť, skôr zanecháva dobrý dojem. Je to sofistikovaná kvetinová vôňa s jemne korenistými tónmi. Pôsobí sexy, no nie je vulgárna. Za touto toaletnou vodou stoja parfuméri Evelyne Boulangerová a Maurice Roucel, ktorí sú známi hitmi ako My Givenchy, Guerlain Insolence, či DKNY be Delicious.

Oriflame – Power Shine Juicy

oriflame2 610x573 Skúsili sme: vôňa Power woman a lesk Power Shine Juicy od Oriflame

Ak ste fanúšikom leskov na pery a veríte, že ich nikdy nie je dosť, potom vás určite poteší limitovaná kolekcia leskov, Power Shine Juicy. V týchto troch slovách sú zakomponované najsilnejšie stránky tohto produktu. Intenzívna farba, vysoký lesk a šťavnatý pocit. Power Shine Juicy má perleťový lesk a drobné trblietky, ktoré dodajú vašim perám plnosť a zvodnosť. Nanášanie je jednoduché vďaka dômyselnému zúženému ohybnému aplikátoru, ktorý nanesie farbu presne aj do kútikov a kontúr. Lesk obsahuje vitamíny A, C a E, takže vaše pery budú jemné, hydratované a chránené. Všetky závisláčky na leskoch poteší nelepivá konzistencia a ovocná vôňa a chuť. Power Shine Juicy vydrží na perách dosť dlho, aby ste ho nemuseli nanášať každú chvíľu, no s jeho neodolateľnou príchuťou lesných plodov a ovocia, mnohé budú svoje pery ochutnávať. Prípadne muži vás budú chcieť stále bozkávať.

O toto chcem súťažiť!







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]