STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!

Módny dom Maison Martin Margiela už v minulosti spolupracoval so známou švédskou značkou, H&M, a stal sa tak dostupným pre nás, bežných ľudí. Spolupráca bola asi viac než len výhodná, tak sa tentokrát Maison Margiela spojil s ďalšou, taktiež bežne do

pridal Lenka Fencáková 8.9.2013 o 12:22


Converse x MMM Top 23020 600x428 STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!Módny dom Maison Martin Margiela už v minulosti spolupracoval so známou švédskou značkou, H&M, a stal sa tak dostupným pre nás, bežných ľudí. Spolupráca bola asi viac než len výhodná, tak sa tentokrát Maison Margiela spojil s ďalšou, taktiež bežne dostupnou značkou Converse. Tenisky by mali byť dostupné všade na celom svete vo vybraných obchodoch. Kolekciu si budete môcť kúpiť online. Cena je cca 200 dolárov a v predaji budú od 11. septembra.
converse 610x298 STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!

Modelka Cara Delevingne nám opäť predviedla svoje spevácke a herecké schopnosti. Objaví sa v krátkom 7-minútovom filme Fendi, za ktorým stojí samotný veľký Karl Lagerfeld. Zatiaľ iba malá upútavka, celé video bude zverejnené 11. septembra.
Na youtube tiež zverejnila svoju ďalšiu pesničku. Video už má vyše milión pozretí. Páči sa?

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Kate Moss, Naomi Campbell, Elton JohnKylie Minogue tiež vytvorili svoje vlastné tenisky pre Adidas. Samozrejme, že pre dobrú vec. Výťažok z predaja poputuje pre bisexuálnu a lesbickú charitu Stonewall.

collage adidas 610x685 STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!

Najlepšie zarábajúca modelka sveta a súčasná tvár kampane H&M, Giselle Bündchen vie tiež, podobne ako Cara, spievať. Svoj hudobný talent nám predviedla pesničkou All Day And All Of The Night.

Stiahnuť si ju budete môcť zadarmo na oficiálnej stránke H&M a na iTunes, odkiaľ výťažok poputuje pre UNICEF.

Click here to view the embedded video.


thumb BFA 5826 664759 STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!Margherita Missoni a jej manžel Eugenio Amos sa tešia ich prvému prírastku do rodiny. Syn Otto Hermann Amos sa hrdej mamičke narodil v piatok 6. septembra 2013.
Dvojica sa zosobášila v júni minulého roku v rodnom mestečku Brunello v Taliansku.

 

 

 

 

Herečka Kate Bosworth sa vydala za svojho priateľa Michaela Polisha. Obrad sa konal na ranči v Philipsburgu, Montana a zúčastnilo sa ho 50 najbližších priateľov a rodina.
Nevesta mala oblečené šaty Oscar de la Renta s 2,4 metrovou vlečkou. Svadbu im zorganizovala Martha Stewart Weddings, rovnako ako aj Blake Lively a Ryanovi Reynoldsovi.

Click here to view the embedded video.

kate1 610x631 STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!

Konečne sme sa dočkali premiéry dokumentu o Carine Roitfeld- Mademoiselle C, ktorá bola v rokoch 2001-2011 šéfredaktorkou Francúzskeho Vogue. Vo filme, ktorý režíroval Fabien Constant sa objavia tiež Kanye West, Kirsten Dunst, Karolina Kurkova, Donatella Versace a ďalší.

Karolina Kurkova Carine Roitfeld Crystal Renn Fabian Constant a l 610x343 STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!

Karolina Kurkova, Carine Roitfeld, Crystal Renn a Fabien Constant

Click here to view the embedded video.

72e3c312 0a4c 465b 8fd1 c391ae959f92 Alexa Chung book launch 610x890 STAJL správy: premiéra Mademoiselle C, spievajúca Cara a Giselle, Alexa Chung a jej prvá kniha!Módna ikona a veľká fashionistka Alexa Chung vydala 5. septembra svoju prvú knihu s názvom “It”. Na 192 stranách nájdete plno jej inšpirácií, zaujímavých fotografií plných štýlu a všetko možné o jej vkuse a obliekaní.
Knihu si môžete kúpiť aj u nás, napríklad tu.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]