STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

Z kedysi detských hereckých hviezdičiek sestier Olsenových sú dnes veľmi šikovné a úspešné návrhárky. Dokázali to najmä vtedy, keď sa im na CFDA 2012 podarilo predbehnúť samotného Marca Jacobsa. Svoj návrhársky talent tentokrát potvrdili pri spolupráci s

pridal Lenka Fencáková 11.8.2013 o 13:00


 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!Z kedysi detských hereckých hviezdičiek sestier Olsenových sú dnes veľmi šikovné a úspešné návrhárky. Dokázali to najmä vtedy, keď sa im na CFDA 2012 podarilo predbehnúť samotného Marca Jacobsa. Svoj návrhársky talent tentokrát potvrdili pri spolupráci so Škandinávskou značkou Bik Bok s ktorou predstavili 7.8.2013 v Osle ich novú kolekciu. Táto je prvá, a z tejto spolupráce majú vzísť ešte ďalšie dve. Kolekcia je elegantná v minimalistickom štýle s prvkami grunge a lá Saint Laurent. Smutné je, že cenovo pomerne dostupná kolekcia (od 25 eur- 500 eur)sa k nám určite nedostane a nie je ešte známe, či sa vôbec bude dať kúpiť online.

Mary-Kate: “Cítime, že kolekcia odráža náš osobný štýl a spojí nás so škandinávskym dievčaťom.”

bik bok olsenky STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

 

Rosie for Autograph P vogue 8Aug13 PR b 426x639 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

Rosie Huntington-Whiteley oslavuje prvé výročie úspešnej spolupráce s Marks & Spencer. Kolekcia spodnej bielizne, ktorú vytvorila pre M&S patrila v histórii medzi najpredávanejšiu líniu bielizne tejto značky. A čo by to bola za “oslava” bez novej, ďalšej (úspešnej?) kolekcie? Kolekcia jeseň/zima 2013 je plná francúzskej čipky, hodvábu a dýcha vintage štýlom. V predaji bude od 13.augusta tu.

collage7 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

 

Beyoncé (kedysi dlhovlasá) diva verejnosť šokovala svojimi najnovšími fotkami na Instagrame, kde má úplne nakrátko ostrihané vlasy. Páči sa vám viac s dlhými vlasmi, alebo takto?

collage10 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

 

JGalliano7 V 8aug11 pa b 426x639 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!
V módnom svete sa šepká o veľkom návrate návrhárskeho génia, Johna Galliana opäť na scénu. Hovorí sa o ďalšej spolupráci s Oscarom de La Renta (spolupracovali spolu už vo februári tohto roka). Jasné je však to, že Galliano nenahradí už starnúceho Oscara, ktorý to aj sám potvrdil: “Idem do dôchodku? John ma nahradí? Určite nie. Dúfam, že tu budem ešte dlho.” Ako sa táto údajná spolupráca však vyvinie, uvidíme asi až časom. Viac info tu.

 


movies gabriella wilde STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

Modelka a aj herečka Gabriella Wilde sa začiatkom týždňa zasnúbila so svojim priateľom, hudobníkom, Alanom Pownallom. Dvojica je spolu štyri roky. Gabriellu môžete poznať z filmov St Trinian´2 s a Traja mušketieri, no najviac asi z kampane Burberry F/W 2012.

romeo beckham karl vogue 7aug13 vb twitter b 426x639 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

 

 

Bývalá speváčka a terajšia módna návrhárka, Victoria Beckham si na svojom Twitteri trochu vystrelila z famózneho “veľkého” Karla Lagerfelda. Zverejnila fotku, na ktorej jej syn Romeo vyzerá ako Karl. Pobaví, čo myslíte?

 

Modelka Karlie Kloss oslávila 3.augusta svoje 21. narodeniny. Na Instagrame sa pochválila ako sfukuje sviečky na tejto mega torte a potom strávila deň s priateľmi v Disneylande. Na oslave v New Yorku zažiarila v šatách z kolekcie Dolce&Gabbana.
karlie kloss 21 birthday nyc wearing dolce gabbana fw 2014 610x358 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!

Chanel nám trochu dvihol sebavedomie videom “kde začína krása” s tvárou kozmetiky Chanel, Diane Kruger. Zo štýlovej herečky vyžaruje sebavedomie a jednoduchosť aj pri bežných, každodenných, veciach ako prechádzanie sa mestskými ulicami či posedenie pri káve.
“Krása začína v okamihu, keď sa rozhodnete byť sám sebou. Keď sa rozhodnete veriť v seba samého. S presvedčením, že ste jedinečný. Krása začína so sebavedomím. Chanel-kde začína krása…”

Click here to view the embedded video.

 

la modella mafia cara delevingne x style comprint springsummer 2013 photographed by matt irwin 3 STAJL správy: Olsenky a ich nová kolekcia, ostrihaná Beyoncé, motivujúci Chanel, Cara Delevingne herečkou!Azda najneposlušnejšia modelka na svete, Cara Delevingne, od ktorej sa už stihol dištancovať švédsky módny reťazec H&M (V minulosti sa hovorilo o spolupráci a o tom, že by sa Cara mala stať ich tvárou. Zo spolupráce zrejme vzišlo a H&M podalo vyhlásenie, že Cara nie je ich tvárou, a že ju použili len pre show.) si to namierila rovno do Hollywoodu! Svoj herecký debut už má dávno za sebou vo filme Anna Karenina. Cara vraj chcela byť vždy braná ako seriózna herečka.
Modelka, ktorá oslávi na budúci týždeň 21. narodeniny by si mala údajne zahrať jednú z hlavných postáv vo filme Kids In Love.







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]