Pozor na Lily Collins

Táto americká herečka s britskými koreňmi nefiguruje v Hollywoode dlho. No podobne ako Rooney Mara, si svojím štýlom určite získala našu pozornosť. Lily Collins je momentálne na propagačnom turné pre jej nový film, The Mortal Instruments: City of Bones.

pridal Táňa Matúšová 8.8.2013 o 8:12


Táto americká herečka s britskými koreňmi nefiguruje v Hollywoode dlho. No podobne ako Rooney Mara, si svojím štýlom určite získala našu pozornosť. Lily Collins je momentálne na propagačnom turné pre jej nový film, The Mortal Instruments: City of Bones. S každým novým interview, či príchodom na červený koberec dokazuje, že nielen že sa podobá na Audrey Hepburn, ale má aj podobný zmysel pre módu. 24 ročná hviezda, známa vďaka úlohe Snehulienky z filmu Mirror Mirror, si zapózovala ako hviezda strieborného plátna pre magazín Tatler.

lily12 Pozor na Lily Collins

Stylisti Rob Zangardi a Mariel Haeen, ktorí sú pôvodne známi pre ich hip-hopové kreácie pre také hviezdy ako Jay-Z, Kanye, či JLo, sa rozhodli pre úplne iný prístup s Lily. S postavou ako bábika a porcelánovou pleťou, vyzerá Lily božsky v dlhých Valentino šatách. No nebojí sa experimentovať, keď si ku kokteilovým šatám od Collette Dinnigan dala čiernu koženú bundu, alebo keď podľahla trendu tohto leta, crop topu. Šatníku na červený koberec tak dáva mladistvý a rebelský tón.

lily13 Pozor na Lily Collins

lily16 Pozor na Lily Collins

 Jej taktické obliekanie sa odráža aj v doplnkoch, kde Lily dopĺňa svoju manikúru rôznymi módnymi doplnkami. Na decembrových British Fashion Awards doplnila dlhé čierne šaty punkovou náušnicou na ľavom uchu. Jej túžba experimentovať zašla na úplne inú úroveň, keď sa na plese Metropolitného múza umenia v New Yorku, Met Ball,  objavila v pozoruhodnom punkovom kúsku. Skombinovala šaty a vintage bundu Moschino, ktorej dodala rockový šmrnc s rôznymi ostňami, kryštálikmi a zicherkami.

lily06 Pozor na Lily Collins

lily10 Pozor na Lily Collins

 Dcéra Phila Collinsa sa tiež dostáva do relatívne neznámeho módneho teritória, keď sa rozhodla na tohtoročný Comic Con prísť oblečená v rozvíjajúcej sa značke Paper London. Pre podobný kúsok sa rozhodla aj od menej známeho návrhára Christiana Siriana.

lily18 Pozor na Lily Collins

lily01 Pozor na Lily Collins

 Lily Collins sa stáva jednou z najzaujímavejších vychádzajúcich hviezdičiek na módnom poli. So zvyškom jej propagačného turné môžeme len hádať aké módne rozmary si ešte prichystá.

lily03 Pozor na Lily Collins

lily07 Pozor na Lily Collins

lily08 Pozor na Lily Collins

lily09 Pozor na Lily Collins

lily14 Pozor na Lily Collins

lily15 Pozor na Lily Collins

lily17 Pozor na Lily Collins

lily11 Pozor na Lily Collins

lily02 Pozor na Lily Collins

lily21 Pozor na Lily Collins lily20 Pozor na Lily Collins

lily19 Pozor na Lily Collins

lily23 Pozor na Lily Collins

lily22 Pozor na Lily Collins







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]