Letné parfumové novinky

Letná sezóna je pre parfumový trh snáď tá najhoršia. Väčšina z nás neznesie v tomto období veľmi komplikované vône a počas sparného leta hľadáme niečo ľahké, nevtieravé a svieže. A tak ako každý rok, aj toto leto nájdete v parfumériách nové parfumované,

pridal Táňa Matúšová 19.7.2013 o 8:54


Letná sezóna je pre parfumový trh snáď tá najhoršia. Väčšina z nás neznesie v tomto období veľmi komplikované vône a počas sparného leta hľadáme niečo ľahké, nevtieravé a svieže. A tak ako každý rok, aj toto leto nájdete v parfumériách nové parfumované, či toaletné vody, ktoré sa vám snažia spríjemniť upotené dni. Tu je päť vôní, ktoré by ste mali vyskúšať pri najbližšej návšteve parfumérie.

Roberto Cavalli Acqua

leto01 Letné parfumové novinky

S akvatickou letnou vôňou sa nedá nič pokaziť, stavili na ňu aj v oddelení parfumov značky Roberto Cavalli. Pôvodne zlatý flakón z roku 2012 vynovili tyrkysovou farbou a sviežim, kvetinovo-vodným kokteilom vo vnútri.  Tak ako teplé noci v Stredozemí, Acqua vonia po mori a jemných kvetoch. Ucítite elegantný jazmín, konvalinky a v základe jemnú vrstvu pižma. Keď však túto toaletnú vodu vyskúšate na vlastnej koži, možno vás prekvapí, že nie je až  taká akvatická, skôr sviežo kvetinová. Treba jej však dať šancu, pretože na počudovanie vydrží na pokožke niekoľko hodín.

 

Dior Addict Eau Delice

leto02 Letné parfumové novinky

Pôvodný Addict z roku 2002 sa Dior snaží prevariť už pomaly každý rok. Nová toaletná voda v koralovom flakóne s názvom Eau Delice evokuje potešenie.  Najvýraznejšou zložkou sú brusnice a ich tóny dopĺňa indický jazmín a egyptské kvety ylang-ylang. V základe tieto zložky zahalí biele pižmo. Od Diora môžete očakávať kvalitu, vôňa vydrží na pokožke niekoľkých hodín. Túto chutnú a elegantnú kombináciu nájdete v 20, 50 a 100 ml baleniach, pričom 20 ml cestovný flakón veľmi pripomína rúž Addict.

 

Givenchy Dahlia Noir L’Eau

leto03 Letné parfumové novinky

Dahlia Noir podľa Givenchy predstavuje imaginárny kvet a zároveň mysterióznu ženu, ktorá má v sebe temno a nebezpečie a zároveň krehkosť, čistotu a zmyselnosť. L’Eau predstavuje najmä tú čistú stránku. Je svieža a elegantná vďaka zaujímavej kombinácii citrusových tónov, cédru a ruží. Nikdy by ste si nemysleli, že citrusová vôňa môže voňať tak lákavo a nebezpečne!  Ak máte odvahu, môže by to byť vaša letná láska, neurazí ani ako unisex vôňa.

 

Davidoff Cool Water Sea Rose

leto04 Letné parfumové novinky

V histórii letných parfumov sú akvatické a citrusové vône Davidoff mimoriadne obľúbené bestsellery. Nová “chladná voda” nesie názov Sea Rose, no v skutočnosti žiadne ruže v tejto kompozícii nie sú. Zaujmú vás ružové pivónie a nashi hrušky. Zavoniate aj tóny fialiek, frézie, cédru a pižma. Ak milujete more a kvety, toto je vôňa namiešaná pre vás. Je veľmi jemná a diskrétna, nezaplníte ňou celú miestnosť, ale intímne ju ucítite až blízko pri koži. 

 

Emporio Armani Diamonds Rose

leto05 Letné parfumové novinky

Armani pozná silu diamantov a ich rôznych odvarov. Diamonds Rose je už siedma diamantová vôňa a toto leto patrí ružiam. Nenechajte sa však zmiasť. Táto ružová vôňa nie je jednotvárna, je citrusovo sladká, no nie je cukríková. Hlavnú úlohu hrajú frézia a pačuli spolu s ružami. Bergamot, malina a čierna ríbezľa otvárajú túto vôňu a objaví sa aj tón konvalinky. Diamonds Rose nie je stopercentne letná toaletná voda. Je tak neodolateľne sladká, že si ju viem predstaviť aj na iné ročné obdobie a ak neodoláte žiadnej sladkej vôni,  táto vôňa čaká na vás.



Zaradené pod: Parfémy




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]