The Body Shop prináša nový rad vôní Body Mist

Teším sa na jún. Dôvodom nie je žiadna dovolenka ani dlhodobo plánovaný útek na vyľudnený ostrov (vôbec by nemusel byť tropický), ale len taká drobnosť, novinka z The Body Shop na leto. Ide o nový rad vôní Body Mist so zložkami získanými zo Spravodlivého

pridal Hana Jariabková 25.5.2012 o 0:00


Teším sa na jún. Dôvodom nie je žiadna dovolenka ani dlhodobo plánovaný útek na vyľudnený ostrov (vôbec by nemusel byť tropický), ale len taká drobnosť, novinka z The Body Shop na leto. Ide o nový rad vôní Body Mist so zložkami získanými zo Spravodlivého obchodu (Fair Trade). Potešia každého, kto má rád prírodné vône a ponuka v Yves Rocher alebo L’Occitane mu nestačí.

body shop body mist The Body Shop prináša nový rad vôní Body Mist

Na prvý pohľad zaujmú pekným obalom, ktoré sa už na niektorých starších výrobkoch v The Body Shope objavili. Celý rad sa skladá z ôsmich toaletných vôní: ružový grapefruit, kokos, vanilka, satsuma, bambucké maslo, moringa, mango a jahoda. Práve na jahodu, ružový grapefruit a mango sa teším najviac, pretože ovocia nikdy nemám dosť a táto trojica patrí k mojim najobľúbenejším (či už jedlého alebo v parfémoch).

Výhodou je, že si ak prídete dostatočne skúsení alebo aspoň trochu viete odhadnúť, ktoré kombinácie vôní sa k sebe hodia, môžete si vytvoriť aj vlastnú “zmes”. Čo tak vôňa bambuckého masla, vanilka a broskyňa? Možno by sa oplatilo skúsiť.

Novinka už dorazila aj k nám a cena je 10,60 € za 100 ml.



Zaradené pod: Telo a vlasy




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]