Lady Gaga v Simpsonovcoch s novým šatníkom

Posledná časť 23. série seriálu Simpsonovcov bude nielen typicky veselá, ale aj so štipkou módy. Americký kreslený seriál navštívi Lady Gaga a síce jej šaty nenavrhoval Nicola Formichetti ani Karl Lagerfeld, producentka Al Jean sa vyjadrila, že keby sa i

pridal Karin Miháliková 21.5.2012 o 0:00


Posledná časť 23. série seriálu Simpsonovcov bude nielen typicky veselá, ale aj so štipkou módy. Americký kreslený seriál navštívi Lady Gaga a síce jej šaty nenavrhoval Nicola Formichetti ani Karl Lagerfeld, producentka Al Jean sa vyjadrila, že keby sa ich pokúsili premietnuť do skutočnosti, v dolároch by stáli minimálne šesťcifernú sumu.

lady gaga simpsons meat dress 3 Lady Gaga v Simpsonovcoch s novým šatníkom

Zo známych outfitov Lady Gaga sa vo svojej “plnej kráse” uchoval len jej mäsový kúsok, ktorý predviedla na MTV Video Music Awards. Zvyšné sú jej bláznivým šatníkom inšpirované a pribudne vraj i niekoľko takých kúskov, ktoré Lady Gaga zatiaľ nikde nevyvetrala.

Zaujímavosťou je, že v každom novom zábere jej animátori obliekli niečo nové. Zmena môže byť jednoduchá, napríklad len v účese, no do konca epizódy vystrieda až 18 rôznych kostýmov. V skutočnosti by boli podobné zmeny v tak krátkom čase nemožné: zmena niektorých účesov, šiat a mejkapu by aj skúseným maskérom mohla zabrať 8 hodín.

Pozrite sa, ako Matt Groening vyobliekal speváčku na skiciach a v ukážke z poslednej časti.

lady gaga simpsons heels 2 Lady Gaga v Simpsonovcoch s novým šatníkom

lady gaga simpsons hummingbirds 2 Lady Gaga v Simpsonovcoch s novým šatníkom

lady gaga simpsons performance 4 Lady Gaga v Simpsonovcoch s novým šatníkom



Zaradené pod: Celebrity, Lady Gaga




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]