Ako na dokonalé obočie v piatich krátkych krokoch

Hovorí sa, že oči sú oknami do duše — a ktosi potom povedal, že obočie je ich rámom. Podľa mňa mal stopercentne pravdu a niekoľko posledných sezón je jasným dôkazom, obočie ako súčasť tváre a mejkapu je v čoraz väčšej obľube. Kým kedysi bol v móde

pridal Andrea Nováková 25.4.2012 o 0:00


00 Ako na dokonalé obočie v piatich krátkych krokochHovorí sa, že oči sú oknami do duše — a ktosi potom povedal, že obočie je ich rámom. Podľa mňa mal stopercentne pravdu a niekoľko posledných sezón je jasným dôkazom, obočie ako súčasť tváre a mejkapu je v čoraz väčšej obľube. Kým kedysi bol v móde natenko vytrhaný tvar, dnes sa kladie dôraz na prirodzený tvar. Trendové je taktiež upravené hrubé obočie. Efekt prirodzenosti sa dá dosiahnuť veľmi ľahko: stačí púder na vyplnenie (alebo dobre pigmentový tieň), kefka na prečesanie, kvalitný štetec na nanášanie a fixátor, či už gélový alebo voskový. V pokračovaní článku sa dozviete, ako tieto pomôcky použiť na vyčarenie krásneho obočia.

EYES ShapingBrows Step1 Ako na dokonalé obočie v piatich krátkych krokoch

1. Začnite výberom správneho odtieňa púdru na obočie. Hľadajte takú farbu, ktorá sa najviac podobá na farbu korienkov vašich vlasov a samotného obočia.

EYES ShapingBrows Step2 Ako na dokonalé obočie v piatich krátkych krokoch

2. Obočie prečešte kefkou. Ak chcete efekt silného tmavého obočia, môžete použiť kefku s gélom alebo voskom. Farba bude chytať na vlasové chĺpky lepšie.

EYES ShapingBrows Step3 Ako na dokonalé obočie v piatich krátkych krokoch

3. Obočie začnite vypĺňať z vnútorného kútika k vonkajšiemu použitím "zarezaného" štetca na obočie. Dotyky štetca sú jemné a krátke.

EYES ShapingBrows Step4 Ako na dokonalé obočie v piatich krátkych krokoch

4. Nezabudnite vytvoriť tvarovaný oblúk, ktorý sa zvyčajne nachádza v dvoch tretinách obočia. Farba púdru ho zvýrazní a dodá mu tvarovanie, ak budete púder nanášať a chĺpky "vyčesávať" smerom hore.

EYES ShapingBrows Step5 Ako na dokonalé obočie v piatich krátkych krokoch

5. Pekné obočie by sa malo končiť jemným špicom a postupne sa stenčovať. Ak dodržíte tieto dve podmienky, máte vyhrané. Vaše obočie ste dotiahli k dokonalosti.



Zaradené pod: Mejkap




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]