Kid’s Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Detské celebrity sa aj tento rok zbehli v Hollywoode na oceneniach Kid’s Choice Awards. Oranžový koberec, po ktorom sa prešli, sa blýskal zlatom a niekoľkými naozaj podarenými outfitmi, ako sme ich videli napríklad na Victorii Justice alebo Selene

pridal Karin Miháliková 3.4.2012 o 0:00


Detské celebrity sa aj tento rok zbehli v Hollywoode na oceneniach Kid’s Choice Awards. Oranžový koberec, po ktorom sa prešli, sa blýskal zlatom a niekoľkými naozaj podarenými outfitmi, ako sme ich videli napríklad na Victorii Justice alebo Selene Gomez. Zdá sa, že oranžová nemôže byť viac v kurze, ako túto sezónu, a spolu s ňou aj sýte odtiene ružovej a modrej. Oblečenie vyzeralo veselo aj vďaka slnečnému počasiu, ktoré mladým celebritám pomohlo vyberať krátke sukne a šortky, no trendom boli aj dlhé maxišaty, ktoré vyzerajú za každých okolností uvoľnene.

nikel Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Celebrity z 25. ročníka Kid's Choice Awards.

V pokračovaní článku hviezdia Alyson Stoner, Ashley Tisdale, Emma Stone, Isabelle Fuhrman, Jennette McCurdy, Jennifer Stone, Kristen Stewart, Madison Pettis, Miranda Cosgrove, Selena Gomez, Taylor Swift, Victoria Justice a Zoey Deutch.

Alyson Stoner bola jedna z tých, ktorá si vybrala sýtu oranžovú a ladila s kobercom. Aj keď jej štýl nepoznám, dlhé šaty jej pristanú a perfektne zladila doplnky. Páči sa mi masívny náhrdelník a ostatné zlaté šperky, ktoré robia dojem “trošku sem, trošku tam”. Líčenie je až príliš tmavé, ale celkovosa mi jej zladenosť páči.

alyson stoner1 Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Alyson Stoner.

Mám pocit, že Ashley Tisdale sa stále snaží nájsť svoj štýl, alebo mení štylistu tak často, že nikto jej to pravé nevie nájsť. Isté je zatiaľ len jedno: má rada dlhé šaty. V tých sme ju videli už viackrát a na týchto sa mi páči riešenie sukne, z pod ktorej vytŕčajú zaujímavé topánky. Vadí mi len to, že jej pridávajú kilá okolo pásu (Ashley je pritom veľmi štíhla) a jej odfarbené vyrastené vlasy takisto nie sú záchranou. Jej prirodzene tmavá farba by išla k šatám lepšie, nemyslíte?

ashley tisdale Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Ashley Tisdale v šatách Kymerah, topánky Brian Atwood.

Emma Stone mení farbu vlasov pomaly už tak často ako Rihanna a tento raz zakotvila pri teplom odtieni blond. Krémové šaty sú na nej trošku bledé, ale má v nich svoj šarm a okrem neho aj pekné nohy, ktoré ukázala v zaujímavých sandáloch.

emma stone Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Emma Stone v šatách Antonio Berardi, sandále Alejandro Ingelmo.

Isabelle Fuhrman možno vie, že Jason Wu je momentálne v kurze, ale krátky overal naozaj nie je nič pre ňu. Farba a vzor je naozaj tip-top. Kvetinky aspoň trochu rozveselili tmavomodrú farbu, ale v páse jej pridáva na kilách. Odhalila aspoň pekné nohy, no keby jej vrchná časť rysovala krivky tela, bolo by to omnoho lepšie. Tiež sa mi zdá, že sa mohla viac pohrať s vlasmi a mejkapom — vyzerajú trošku fádne.

isabelle fuhrman 600x922 Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Isabelle Fuhrman v šatách Jason Wu.

Bombshell večera? Jedine Jennette Mccurdy. Priznám sa, že toto je look, ktorý vôbec neviem hodniť objektívne už len preto, lebo tento štýl šiat — vlastne ich nosenia — mi nič nehovorí. V zásade mi nevadí nič, no v zásade mi vadí vyumelkovanosť a príliš tmavý mejkap.

jennette mccurdy Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Jennette Mccurdy v šatách Basix, lodičky Miu Miu.

Krikľavú červenú na asymetrických šatách si skúsila Jennifer Stone. K šatám zladila kabelku a topánky. Farby sú trošku výrazné, ale páči sa mi veselosť, ktorá z tohto looku ide.

jennifer stone Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Jennifer Stone v šatách Badgley Mischka, lodičky Alexander Birman.

Kristen Stewart tento raz netrafila do čierneho. V šatách Stella McCartney vyzerá veľmi “hranato” a strnulo. Vieme, že príliš nežné vzory pre ňu nie sú a aj v tomto prípade vidieť, že to nie je jej zóna pohodlia. Farba je na ňu príliš výrazná aj napriek tomu, že čipka ju mierne tlmí. Škoda, v poslednej dobe vyzerala na červenom koberci naozaj dobre.

kristen stewart Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Kristen Stewart v šatách Stella McCartney, lodičky Barbara Bui.

Zahráme sa hru, koľko má toto dievča rokov. Skúste uhádnuť — 15, 18? Madison Pettis má len 13. Na jej červenokobercové začiatky si počala dosť dobre. Má perfektné nohy a vie to, šaty ju však zakrývajú a nevyzerá “neodeto”. Kombinácia ružovej s modrým lakom mi síce nesedí, ale proti gustu žiaden dišputát. V jej veku si môže obliecť skoro hocičo. Okrem toho: nemá krásne vlasy? Aj mejkap je prirodzený.

madison pettis Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Madison Pettis.

Mirande Cosgrove som tiež celkom prišla na chuť. Aj ona ukázala nohy a trošku si rozšírila pás, ale je to lepšie ako v predošlých prípadoch. Vytiahla zlaté doplnky a na nohách má krátke čižmičky. Jej look sa mi veľmi páči a tiež má dokonalé vlasy a líčenie.

miranda cosgrove Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Miranda Cosgrove v šatách Porter Grey, topánky Stella McCartney.

Hviezda večera? Selena Gomez! Mladá speváčka stavila na značku Dolce&Gabbana a ako zvyčajne na bledé farby. Jej look je romantický, tak akurát vyzdobený vďaka kameňmi posiatej sukni a krátky top, ktorý je momentálne v kurze, jej veľmi pristane. Look dopĺňajú ružové lodičky.

selena gomez Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Selena Gomez v tope a sukni Dolce&Gabbana, topánky Cesare Paciotti.

Taylor Swift tento raz prekvapila aj neprekvapila. Po dlhej dobe ju nevidíme v ničom flitrovanom, svojmu štýlu je však verná naďalej. Krémové šaty sa jej hodia po každej stránke; robia jej pekný driek a veľmi sa mi páči dekoltáž. Mohli by byť o pár centimetrov kratšie, ale nie je to veľká chyba. Jej mejkap je už klasicky výrazný, no tak ho má Taylor najradšej. Opäť trochu nerozumiem tyrkysovému laku na nechty, ale zbadala som ho až ako posledný, takže snáď to nie je také zlé. Ako sa páči vám?

taylor swift Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Taylor Swift v šatách Maria Lucia Hohan, sandále Nicholas Kirkwood.

Jednou z mojich obľúbenkýň je rozhodne Victoria Justice v šortkovom obleku Elizabeth and James. Farba je skvelá, svieža a veľmi sa jej hodí. Jej úsmev a vizáž je už len čerešnička na torte. Okrem toho má krásne dlhé a neskutočne lesklé vlasy, ktoré výzvou pre každú ženu. Jediné, nad čím váham, sú jej topánky: vadí mi strieborno-sivá farba. Pre tento raz jej to ale odpúšťam, lebo vyzerá naozaj skvele.

victoria justice Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Victoria Justice v obleku Elizabeth and James, topánky Valentino.

Zoey Deutch zvolila nenápadné šaty s modrým vzorom a obyčajné čierne lodičky. Vlasy sú učesané jednoducho, mejkap je skutočne prirodzený a pekný a manikúra ladí. Môjmu oku celkom ulahodila, aj keď práve netrčala z davu.

zoey deutch Kids Choice Awards 2012: Oranžový koberec plný veselých farieb, odhalených nôh a zlatých šperkov

Zoey Deutch.

Ktorá celebrita sa vám páčila najviac na tomto ročníku Kid’s Choice Awards?







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]