Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?

Minulý týždeň priniesol veľa zaujímavých outfitov od hviezd šoubiznisu a tu je niekoľko z nich. Zamerala som sa práve na farbu čiernej a jej kombináciu s bielou, ktorá nikdy nevychádza z módy a hodí sa — pokiaľ je správne “namiešaná” &#

pridal Karin Miháliková 27.11.2011 o 23:00


Minulý týždeň priniesol veľa zaujímavých outfitov od hviezd šoubiznisu a tu je niekoľko z nich. Zamerala som sa práve na farbu čiernej a jej kombináciu s bielou, ktorá nikdy nevychádza z módy a hodí sa — pokiaľ je správne “namiešaná” — naozaj každej žene. Pozrite sa, ako jej použitie zvládli Cameron DiazCharlize TheronRosie Huntington-WhiteleySalma Hayek.

celebz00 Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?

Keďže Charlize Theron momentálne vystupuje ako jedna z tvári kozmetiky Dior, asi nás nemôže prekvapiť, že si vybrala šaty na premiéru filmu Young Adult v New Yorku práve od tejto značky. O tom, že v nich vyzerá skvele, sa nedá pochybovať. Polopriesvitná látka vytvára príjemný tlmený dojem pri tvári a dĺžka zvýrazňuje jej štíhle nohy. Páči sa mi jednoduchosť náramkov a práve bielo-zlaté sandále, ktoré sú mierne nečakané, no veľmi vhodne zvolené.

Charlize Theron Young Adult 181111 103 Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?

Na šatách Rosie Huntington-Whitley, ktorá bola pri otváraní nového obchodu Marks & Spencer v Paríži, sa mi najviac páči strih v kombinácii s farebným riešením šiat. Rosie je veľmi štíhla, no práve slonovinové “lemy” na šatách ešte viac zvýrazňujú jej siluetu. Pamätáte si na béžovo-čierne šaty, ktoré si nedávno obliekla Kate Winslet? Zhodli sme sa, že na nej pôsobili skoro až vulgárne. Myslím, že keby si ich obliekla Rosie, ktorá by mala v modeli vhodnejší typ postavy, pristali by jej viac.

rosie huntington whitley marks spencer 01 Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?

Čierna nie je práve najvhodnejšia farba pre Cameron Diaz, no napriek tomu ju nosí s obľubou a výnimku neurobila ani na Tonight Show with Leno Jay. Na jej jednoduchom krátkom overale (ktoré, mimochodom, nosí tiež rada) ma najviac zaujali topánky na “dutej platforme”. Čo poviete, páčia sa aj vám?

cameron diaz jay leno 01 Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?

Na červenom koberci všetkých krajín momentálne žiari Salma Hayek, ktorá momentálne úspešne promuje nový animovaný film Puss in Boots. Na premiéru v Španielsku zvolila tiež komplet čierne šaty od Bottega Veneta, no jej postava v ňom príliš nevynikla. Keby bola aspoň sukňa o 5-8 cm kratšia, veľmi by si polepšila. Inak zladila pekne modrú kabelku a topánky (Gucci) a v tvár jej rozjasnil červený rúž, ktorá sa jej veľmi hodí.

salma hayek puss boots spain 18 Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?

Dĺžku sukne si hneď môžete porovnať s premiérou v Ríme. Kratšia — lepšia. Čierny opasok je umiestnený tak, aby ju zužoval v páse, no myslím si, že by to zvládla aj bez neho. Skôr k tvári mohla umiestniť niečo tmavšie, čo by viac zvýraznilo jej výraz, pretože čierno-sivo-biely vzor je na ňu trošku tlmený. Celkový výsledok sa mi páči, aj keď je pravda, že sme ju videli aj v rafinovanejších odevoch ako v týchto šatách Balenciaga .

salma hayek puss in boots rome 01 Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?

Najvýraznejšie oblečenie predviedla Salma v Londýne. Pánsky oblek YSL a listová kabelka Alexander McQueen v kombinácii s modrým šálom a fedorou naozaj upútali. Páči sa mi, ako dáva kontrast mentolovej a čiernej Salme iskru do tváre. Pomáha aj tmavšie líčenie očí, ktoré je bezchybné. Výsledok má podľa mňa “wow efekt”, ktorý mi ešte dlho ostane v pamäti. Napriek tomu mám pocit, že je tu niečo najviac. Možno by som dala dolu sako. Problémom je asi to, že sa mi zdá byť príliš naobliekaná. Alebo sa mýlim? Napíšte svoj názor do komentárov!

salmamain Dámy v čiernej: Ktorá vyzerala najlepšie?







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]