American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

American Music Awards tento rok nepriniesli žiadne “hrdinské” róby a outfity, o ktorých budeme básniť aj na budúci rok. Niektoré celebrity sa síce posnažili a na červenom koberci sa ukázali v pekných metalických odleskoch, no zvyšný, sčasti m

pridal Karin Miháliková 21.11.2011 o 23:00


American Music Awards tento rok nepriniesli žiadne “hrdinské” róby a outfity, o ktorých budeme básniť aj na budúci rok. Niektoré celebrity sa síce posnažili a na červenom koberci sa ukázali v pekných metalických odleskoch, no zvyšný, sčasti mierne nevkusný zvyšok neprekričali.

amas 2011 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Viackrát sa objavili dlhé róby, dvakrát značka Roberto Cavalli a tiež dvakrát leopardí vzor. Posúďte sami, ako tento ročník prestížnych ocenení dopadol a nezabudnite sa o váš názor podeliť v komentároch.

V pokračovaní článku hviezdia Alanis Morissette, Anne V, Cheryl Hines, Christina Aguilera, Heidi Klum, Jennifer Hudson, Jennifer Lopez, Jenny McCarthy, Katherine Heigl, Katy Perry, Kelly Clarkson, Mary J. Blige, Selena Gomez, Taylor Swift a aby sme nemali čisto ženské obsadenie, na oživenie aj John Legend a Matthew Morrison.

Alanis Morissette môže byť umelkyňa ako sa patrí, no svoj vzhľad by mala zveriť do rúk poriadnym odborníkom. Šaty ju rozširujú, sú disproporčné, nohy nie sú časť tela, ktoré by mala ukazovať a vlasy “nedbalo padajúce do tváre” takisto nie sú víťazstvo. Páčia sa mi topánky a kabelka. Žiaľ, nič viac.

alanis morissette amas 2011 03 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Alanis Morissette.

Priateľka Adama Levine zo skupiny Maroon 5, Anne V, si zvolila na udeľovanie cien červené šaty od Emilia Pucciho. Ukázala v nich krásne štíhle nohy, no tón červenej ju prebíja. Líčenie je trošku tvrdé, ale opäť sa mi páčia topánky. Nemôžem však povedať, že výsledok sa mi nepáči. Pekné, ale je to skôr len taký stred.

anne v amas 2011 red carpet 03 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Anne V v šatách Emilio Pucci.

Heidi Klum predviedla lesklý metalický look ako sa patrí. Napriek tomu, že jej pristanú stredne tmavé farby teplejšieho a tlmenejšieho odtieňa (čo strieborná rozhodne nie je), výsledok sa mi páči. Je to jej štýl, preto v šatách vynikne.

heidi klum amas 2011 red carpet 02 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Heidi Klum v šatách Giles.

Americká herečka Cheryl Hines stavila na model, ktorý vyzerá trochu staromódne. Korzetový top by sa dal tolerovať, sukňa, žiaľ, v dnešnej dobe nie. Farba je pre Cheryl príliš svetlá. Topánky ladia s manikúrou, ale tiež sa nedá povedať, že by k šatám priamo pasovali.

cheryl hines amas 2011 09 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Cheryl Hines v šatách Lorena Sarbu.

Keďže bulvár nečítam (skôr len náhodne, keď hľadám oblečenie celebrít), neviem, či je Christina Aguilera tehotná, ale vôbec ju to neospravedlňuje obliecť si takéto šaty. Jej plnoštíhla postava by si zaslúžila sukňu nad kolená. Platinová blond farba vlasov ma na nej už unavuje. A tie silonky, ktorých špička trčí z otvorenej topánky, je dúfam len zlý sen.

christina aguilera amas 2011 03 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Christina Aguilera.

Jennifer Hudson ma neustále prekvapuje. Aj ona siahla po metalických šatách, no jej to vyšlo na plnej čiare. Ružová na perách rozjasňuje jej tvár a líčenie očí je dokonalé. Ukázala aj úžasné nohy v trblietavých lodičkách. Dámy, takto sa to robí.

jennifer hudson amas 2011 01 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Jennifer Hudson v šatách Jenny Packham.

Šaty Jennifer Lopez na červenom koberci ma uchvátili vhodným strihom, no vôbec ma neupútali (ne)farebnosťou, ktorá je nevýrazná a v ktorej zaniká. Šaty od Giambattista Valli, ktoré mala na pódiu pri vystúpení, sú však presne to, v čom táto žena vyniká: v sýtejších tónoch hnedej a vo vzore leoparda, ktorý jej je blízky. Šaty si neskôr zvliekla a ukázala pod nimi béžový overal zdobený lesklými kameňmi.

jennifer lopez amas winner 2011 08 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Jennifer Lopez v šatách Zuhair Murad Couture.

jennifer lopez amas 2011 03 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Jennifer Lopez v šatách Giambattista Valli.

jennifer lopez amas 2011 01 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Rozkošná! Presne tak vyzerala Jenny McCarthy v šatách Victorie Beckham. Trošku len ľutujem líčenie pier, ktoré mi príde (najmä k odfarbeným vlasom) dosť tvrdé a príliš bledý púder. Tiež je škoda, že nezvolila lodičky alebo možno zaujímavejšie masívnejšie sandálky. Na bývalú playmate však rozhodne nie zlé.

jenny mccarthy amas 2011 05 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Jenny McCarthy v šatách Victoria Beckham.

Aby sme tu nemali samé dámy, voila, John Legend. Jeho oblek je dokonalý a manžety a topánky sa perfektne lesknú. Tak to má byť.

john legend amas 2011 01 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

John Legend.

Katherine Heigl vyzerá v čiernych šatách rozhodne lepšie ako Alanis Morissette, ale čierna farba je pre ňu príliš tmavá (resp. vlasy má príliš zosvetlené). Výsledok je preto akýsi rozpačitý…

katherine heigl josh kelley amas 2011 01 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Katherine Heigl v šatách Roberto Cavalli.

Hravosť Katy Perry na červenom koberci je priam úžasná. Jej nové ružové vlasy sa hodia k východnému štýlu šiat od Vivienne Westwood. Topánky a rúž sú zrejme naschvál neladiace, ale nemôžem povedať, že by mi vadili. Katy pozná svoj štýl a vie vhodne porušovať pravidlá farebnosti.

katy perry amas 2011 05 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Katy Perry v šatách Vivienne Westwood.

katy perry wins special award at amas 2011 01 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

katy perry wins special award at amas 2011 03 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Hodnotenie Kelly Clarkson rada prenechám čitateľom.

kelly clarkson amas 2011 03 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Kelly Clarkson.

Mary J. Blige ani tento raz neopustila výber dlhých šiat. To, že sú na nej príliš svetlé, by mi vadilo menej, ako asymetrický rukáv, ktorý pôsobí rušivo. Speváčka má väčšie prednosti, za ktoré sa rozhodne nemusí hanbiť. Inými slovami, adekvátny výstrih by jej pristal viac.

mary j blige amas 2011 red carpet 05 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Mary J. Blige v šatách Roberto Cavalli.

Druhý fešák večera je Matthew Morrison. Nabudúce o tri centimetre kratšie nohavice a bude to dokonalé.

matthew morrison amas 2011 04 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Matthew Morrison.

Jednou z najväčších hviezd večera bola rozhodne Selena Gomez v šatách šampanskej farby Giorgio Armani. Farba je pre ňu dosť svetlá, ale jej lesk, žiara a krásny strih dávajú Selene všetku gracióznosť, ktorá jej patrí. Topánky aj kabelka sú taktiež vhodne zvolené. Selena je jednotka!

selena gomez justin bieber amas 2011 01 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Selena Gomez v šatách Giorgio Armani.

Ani Taylor Swift nevyšla zo svojej zóny pohodlia a prišla na červený koberec v tom, v čom ju už dávno dobre poznáme. Flitrové šaty Reem Acra jej pristanú po stránke farebnosti a rovnako aj strihom. Síce nás neprekvapila, ale aspoň to nebol prešľap.

taylor swift amas 2011 01 American Music Awards 2011: Veľa lesku i nevkusu

Taylor Swift v šatách Reem Acra.

Čo poviete na tento ročník AMAs? Ktorej celebrite najviac pristali jej šaty?







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]