Kabelka Olivie Palermo ukázala, akú používa kozmetiku

Nemám najmenších pochýb o tom, že Olivia Palermo je jednou z najlepšie oblečených celebrít súčasnosti. Možno nemá také veľké uznanie, ako niektoré mená Hollywoodu, ale jej úžasný štýl je možno aj o to viac očarujúci. Minulý týždeň sa objavila v Cannes na

pridal Hana Jariabková 24.5.2011 o 23:00


Nemám najmenších pochýb o tom, že Olivia Palermo je jednou z najlepšie oblečených celebrít súčasnosti. Možno nemá také veľké uznanie, ako niektoré mená Hollywoodu, ale jej úžasný štýl je možno aj o to viac očarujúci.

olivia 469x353 Kabelka Olivie Palermo ukázala, akú používa kozmetiku

Minulý týždeň sa objavila v Cannes na premiére filmu Midnight in Paris režiséra Woodyho Allena. Na červený koberec vytiahla jednoduchý maskulínny look (čierna kravata a biela košeľa) a do ruky vzala priesvitnú kabelku značky Charlotte Olympia, ktorou odhalila, aký mejkap používa.

Práve cez kabelku presvitá jej mobilný telefón, no aj kozmetika, ktorú si vzala so sebou. Ide jednoznačne o značku Bobbi Brown (kliknite na obrázok pre zväčšenie). Dá sa predpokladať, že je to púder alebo bronzer a rúž na pery. Niet divu, že Olivia vyzerá tak prirodzene. Jej mejkap je ako vždy na jednotku a výnimkou nebol ani tentoraz.

Mimochodom, oceňujem trochu farby na nechtoch. Práve tá býva mnohokrát na Olivii jediným zdrojom farby celého jej looku. Aký je váš dojem?



Zaradené pod: Celebrity, Olivia Palermo, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]