“Ombre” manikúra so zvýraznenými končekmi v štyroch krokoch

V poslednej dobe sa mi zdá, že klasickej francúzskej manikúre už vážne odzvonilo. Je síce stále dosť populárna, no do popredia sa skôr dostávajú jej rôzne variácie. Jedna z nich je aj typ “ombre” manikúry t.j. farba sa z jednej strany (nechto

pridal Andrea Nováková 4.5.2011 o 2:00


V poslednej dobe sa mi zdá, že klasickej francúzskej manikúre už vážne odzvonilo. Je síce stále dosť populárna, no do popredia sa skôr dostávajú jej rôzne variácie. Jedna z nich je aj typ “ombre” manikúry t.j. farba sa z jednej strany (nechtov) postupne stráca.

ombre nails 470x394 Ombre manikúra so zvýraznenými končekmi v štyroch krokoch

Pri pohľade na obrázok vidíte, že efekt farebnej špičky a trblietavých flitrov môžu byť naozaj pekné. Sú perfektné pre všetky hravejšie typy alebo na zábavné akcie ako párty, oslavy a podobne. Skúsiť si podobnú manikúru môžete doma aj vy — budete potrebovať len podlak, farebný lak, lak s treblietkami a priesvitný nadlak. Hubka na rozotieranie mejkapu nie je vyslovene nutná, ale uľahčí nanášanie a zlepší výsledok.

Ako na to? Ľahko v štyroch krokoch, ktoré nájdete v pokračovaní článku.

  1. Ako prvý naneste priesvitný podkladový lak.
  2. Na malú hubku na mejkap dajte za kvapku farebného laku na nechty. Tú potom jemne pritláčajte na vrchnú tretinu nechtov, čím vytvoríte “ombre” efekt.
  3. Zhruba vrchnú polovicu nechtov pretrite jemným flitrovým lakom na nechty. Ak chcete, môžete ich dodatočne zvýrazniť aj lakom s väčšími trblietkami.
  4. Pretrite priesvitným nadlakom — to je všetko!







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]