Fendi pod okuliarmi oči neskrýva, zato matné pery majú hlavné slovo

Okuliare z prehliadok Fendi na jar/leto 2010 majú rozhodne svoje čaro: a okrem nich riadny “objem” a váhu, farebnosť a nápaditosť. Značka však asi nechcela ukázať, že najdôležitejšie sú len obrovské farebné rámy. Napokon, všimnite si dokonalý

pridal Monika Kleinová 28.10.2010 o 1:30


Okuliare z prehliadok Fendi na jar/leto 2010 majú rozhodne svoje čaro: a okrem nich riadny “objem” a váhu, farebnosť a nápaditosť. Značka však asi nechcela ukázať, že najdôležitejšie sú len obrovské farebné rámy. Napokon, všimnite si dokonalý mejkap na očiach pod okuliarmi a na perách modeliek.

fendi sunglasses ss2011 0 470x235 Fendi pod okuliarmi oči neskrýva, zato matné pery majú hlavné slovo

Pod svetlejšími sklami okuliarov si môžete všimnúť klasické dymové oči s jasne zvýraznenými kútikmi očí a bielou ceruzkou na dolných vnútorných viečkach. Vizážisti sa v tomto prípade nerozhodli držať sa pravidlom “cez okuliare aj tak mejakap vidieť nebude”.

Čo ma však zaujalo ešte viac, sú matné rúže na perách. Farby malinovo-ružovej a elektrickej ružovej však nebudú v kurze len budúcu jar a leto: skúsiť ich môžete pokojne už teraz. Napríklad značka NARS začala len pred pár týždňami ponúkať novú sadu matných rúžov Pure Matte Lipstick (môžete si ich objednať priamo z ich stránok za cenu 25 €).

Môj tip? Ak nechcete do rúžu toľko investovať, popozerajte sa po obchodoch po dobrej ceruzke na pery. Pred jej nanesením na pery dajte trochu balzamu bez lesku (Labello má podobný pre pánov alebo aj Labello Sun nemá lesknúci sa efekt), následne aplikujte ceruzku. Vaše pery nebudú suché, no vďaka farebnej ceruzke dostanú žiadanú farbu a ostanú matné.

Ak hľadáte ešte jednu výhodu ceruziek, tak potom je to ich vlastnosť málo sa zotierať. Iste, počas dňa ju budete musieť znovu aplikovať podobne ako rúž či lesk, no určite nie tak často.

fendi sunglasses ss2011 1 470x706 Fendi pod okuliarmi oči neskrýva, zato matné pery majú hlavné slovo

fendi sunglasses ss2011 2 470x706 Fendi pod okuliarmi oči neskrýva, zato matné pery majú hlavné slovo

fendi sunglasses ss2011 3 470x706 Fendi pod okuliarmi oči neskrýva, zato matné pery majú hlavné slovo

fendi sunglasses ss2011 4 470x708 Fendi pod okuliarmi oči neskrýva, zato matné pery majú hlavné slovo







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]