Čo urobiť s mastiacou sa ofinou

Ofina vám môže krásne dopĺňať tvár a vyzerať na vás dobre, no po jednom-dvoch dňoch od umytia vlasov vás môže tiež čakať nepríjemné “prekvapenie”: vaše vlasy celkovo môžu byť úplne v poriadku, no ofina ostane mierne mastná od prirodzeného mas

pridal Karin Miháliková 19.10.2010 o 1:30


mastiaca ofina Čo urobiť s mastiacou sa ofinouOfina vám môže krásne dopĺňať tvár a vyzerať na vás dobre, no po jednom-dvoch dňoch od umytia vlasov vás môže tiež čakať nepríjemné “prekvapenie”: vaše vlasy celkovo môžu byť úplne v poriadku, no ofina ostane mierne mastná od prirodzeného mastenia čela a tiež prípravkov, ktoré používate na tvár.

Prvým dobrým tipom je ofinu vypnúť hore do vlasov a vytvoriť tak malý “pompadour” kopček. Najlepší spôsob, ako ofinu zafixovať, je použitím laku na vlasy, ktorý zároveň dobre pohltí mastnotu. Ofina si tak bude dobre držať tvar a ak použijete techniku tupírovania, môžete získať silný objem vypnutej ofiny.

Druhý výborný spôsob je použiť do vlasov suchý šampón — alebo aj obyčajný detský púder poslúži rovnako dobre. Absorbuje mastnotu z vlasov, čo je na jeden deň viac než dobrá pomoc. Napriek tomu, že je púder biely, nemusíte sa báť, že by vám zanechal fľaky: po dobrom “rozotretí” vám ostanú vlasy na pohľad čisté a svieže.



Zaradené pod: Telo a vlasy, ako na to, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]