Zopár potešujúcich kozmetických noviniek v našich obchodoch

Pri mojich posledných potulkách v drogériách, vlasových salónoch a ako inak, na internete, sa mi podarilo nájsť zopár značiek, ktoré sú u nás (aj keď nie celkom čerstvé — ale predsa) novinky. Ešte začiatkom leta som si v drogériách DM všimla laky n

pridal Hana Jariabková 1.10.2010 o 1:30


china glaze Zopár potešujúcich kozmetických noviniek v našich obchodochPri mojich posledných potulkách v drogériách, vlasových salónoch a ako inak, na internete, sa mi podarilo nájsť zopár značiek, ktoré sú u nás (aj keď nie celkom čerstvé — ale predsa) novinky.

Ešte začiatkom leta som si v drogériách DM všimla laky na nechty Sally Hansen. Ide o značku používanú aj v nechtových salón (a počula som, že je dosť populárna vo Veľkej Británii). Predáva sa u nás celkom široká paleta veľkých 13,3 ml lakov na nechty ale aj príslušenstvo na manikúru či výživové oleje na nechtovú kožtičku. Videla som ich aj obchodnom dome Tesco resp. My Bratislava na Kamennom námestí v Bratislave.

Druhou dobrou správou týkajúcou sa nechtov a ich starostlivosti je stránka LeaNails, ktorá ponúka širokú ponuku výrobkov značky China Glaze. Značka je v USA hitom, pravidelne vydáva nové kolekcie a považuje sa kvalitnú a “spoľahlivú” voľbu v lakoch na nechty (cena 6 eur za kus). Stránka tiež ponúka rôzne príslušenstvo na nail design, štetce, stojany, pilníky a všetko, čo asi ženy milujúce fľaštičky s farebnými lakmi môže potešiť.

Treťou novinkou, ktorú som si všimla v kaderníctvach Klier, je vlasová kozmetika Redken. Vo vlasovej kozmetike asi o populárnejšie meno vedúce priamo na Piatu Avenue v New Yorku asi naozaj nezadriete. Škála produktov asi kompletná nebola, ale v ponuke sú šampóny, kondicionéry a rôzne špeciálne séra. Ceny sa pohybujú zhruba od 15 do 50 eur.



Zaradené pod: Obchody a značky, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]