Najlepšia reklama na farbu na vlasy

Najlepšia farba na vlasy je tá, ktorá je čo najviac prirodzená a má v sebe najmenej chémie. Ako si má teda získať značka zákazníčky, ktoré sú absolútne “green”, vo veku od 25-40 rokov, zaujímajú sa o krásu, zdravý životný štýl a snažia sa byť

pridal Hana Jariabková 20.4.2010 o 1:00


Najlepšia farba na vlasy je tá, ktorá je čo najviac prirodzená a má v sebe najmenej chémie. Ako si má teda získať značka zákazníčky, ktoré sú absolútne “green”, vo veku od 25-40 rokov, zaujímajú sa o krásu, zdravý životný štýl a snažia sa byť čo najviac späté s prírodou?

farba koleston Najlepšia reklama na farbu na vlasy

Značka Koleston má odpoveď. Sú ňou billboardy s vystrihnutou ženskou hlavou, ktorá má riadnu “hrivu”, nie však hocijakú. Billboardy sú totiž do terénu zasadené tak, aby spolu s prostredím vytvárali zaujímavý vizuálno-farebný zážitok, ktorý vystrihnutej figúre dá “prírodnú farbu”. A tak je na billboarde raz blondínka, raz rusovláska, či inokedy zas žena s havraními vlasmi.

A k tomu aj malý bonus: keď sa láme svetlo na jazere s horizontom, môžu z toho byť aj odfarbené konce. Dobrý nápad s prírodným prídavkom môže byť niekedy naozaj efektný, však?

Via: COLOURlovers



Zaradené pod: O kráse pri káve, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]