Lak na nechty Manhattan Quick Dry v tmavo modrom odtieni

Odkedy som videla novú kolekciu Lancôme – Declaring Indigo – na internete, z tejto farebnej škály neviem pustiť oči a tak som sa rozhodla zohnať si aspoň vlastnú náhradu (dávať za lak na nechty plus-mínus 25 € nepovažujem za totálne šialenstv

pridal Hana Jariabková 28.9.2009 o 6:00


Odkedy som videla novú kolekciu Lancôme Declaring Indigo na internete, z tejto farebnej škály neviem pustiť oči a tak som sa rozhodla zohnať si aspoň vlastnú náhradu (dávať za lak na nechty plus-mínus 25 € nepovažujem za totálne šialenstvo, ale rozhodne viem, na čo iné by sa dala časť z nich použiť).

A keďže lacnejšie verzie lakov na nechty zvyknú kopírovať trendy drahších značiek, hor sa navštíviť drogérie!

manhattan quick dry navy 01 Lak na nechty Manhattan Quick Dry v tmavo modrom odtieni

Lak na nechty Manhattan Quick Dry v čiernej a tmavo modrej farbe.

Úspech bol zaručený na prvýkrát. Rozhodnúť som sa musela (či vlastne mohla) len medzi značkou DM Drogerie s-he alebo Manhattan. Fakt je, že najskôr som siahla po s-he, pretože farba mi pripomínala viac tú, ktorá je v Declaring Indigo — sýto modrá metalíza.

Nakoniec som sa ho zbavila, pretože na nechtoch bol na môj vkus trošku “krikľavý”; inými slovami, bola to veľmi metalízovo modrá farba. Keďže mám rada skôr tmavé laky, nakoniec som sa rozhodla pre Manhattan Quick Dry. Ako vidíte na obrázku, je to naozaj veľmi tmavo modrá farba. Lak s-he pri ňom vyzerá veľmi svetlo.

Schválne som ho odfotila spolu s druhým lakom Manhattan v čiernej farbe (ktorý používam len veľmi zriedka), aby ste si vedeli porovnať farby. Faktom však je, že akonáhle lak zaschne, vyzerá ešte tmavšie. Na zlom svetle pôsobí ako čierny, len na slnku alebo naozaj dobrom svetle zbadáte, že ide o veľmi tmavý odtieň modrej. Toto ma, priznám sa, mierne sklamalo, pretože som očakávala, že metalický vzhľad laku bude vidieť aj po zaschnutí. Nie je ho však vidieť skoro vôbec.

Keby som však chcela ešte veľmi vymýšľať, našla som tretiu možnosť: aj značka GOSH má tmavomodrý metalický lak. Uvidím, ak sa riadne nahnevám na Manhattan, pôjdem ho kúpiť. Len škoda, že som GOSH nezbadala skôr.

Orientačné ceny:

  • Lak na nechty s-he: 2,50 €.
  • Manhattan Quick Dry: 3,50 €.
  • Lak na nechty GOSH: 6,50 €.

manhattan quick dry navy 02 Lak na nechty Manhattan Quick Dry v tmavo modrom odtieni

manhattan quick dry navy 03 Lak na nechty Manhattan Quick Dry v tmavo modrom odtieni

Kým lak nie je zaschnutý, je metalický, ale efekt sa vytratí po zaschnutí.



Zaradené pod: Laky na nechty, Mejkap, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]