Bobbi Brown Jeseň 2009: Kolekcia Ivy League

Máme tu ďalšiu (pre nás zrejme trochu nerálnu, ale) veľmi peknú kolekciu Bobbi Brown na túto jeseň. Mali sme tu už fialovú, modrú, teraz pripúdajú klasicky jesenné tóny zelenej a hnedej. Inšpirácia na jeseň ako stvorená. Veľká škoda, že Bobbi Brown u nás

pridal Monika Kleinová 26.8.2009 o 6:00


Máme tu ďalšiu (pre nás zrejme trochu nerálnu, ale) veľmi peknú kolekciu Bobbi Brown na túto jeseň. Mali sme tu už fialovú, modrú, teraz pripúdajú klasicky jesenné tóny zelenej a hnedej. Inšpirácia na jeseň ako stvorená. Veľká škoda, že Bobbi Brown u nás zatiaľ nikde nie je (teda aspoň, pokiaľ ja viem).

bobbi brown jesen 2009 01 Bobbi Brown Jeseň 2009: Kolekcia Ivy League

Kolekcia Ivy League nesie štýl 50. rokov minulého storočia vysokoškolských kampusov, reps. je aj pomenovaná po združení škôl v Novom Anglicku (Yale, Harvard, Princeston — viac info tu). No myslím, že ten jednoznačný štýl ste už zachytili.

Aj v tejto kolekcii sa nachádzajú gélové očné linky. Mám taký pocit, že v USA budú tento rok veľmi populárne. Zaujímalo by ma, kedy sa niečo také dostaví aj k nám… a čosi mi hovorí, že to ešte chvíľku potrvá. No či už s gélovými linkami alebo bez gélových liniek, mne sa vidí, že táto kolekcia je veľmi použiteľná. Alebo minimálne farby z nej.

Očné tiene — Golden Leaf Shimmer Wash Eye Shadow, Bash Metallic Eye Shadow.

bobbi brown jesen 2009 02 Bobbi Brown Jeseň 2009: Kolekcia Ivy League

Gélové očné linky — Forest Shimmer Ink.

bobbi brown jesen 2009 03 Bobbi Brown Jeseň 2009: Kolekcia Ivy League

Rúž v ceruzke — Honeysuckle, Coral Pink, Raisin Berry, Posey, Dusty Nude, Wild Rose.

bobbi brown jesen 2009 04 Bobbi Brown Jeseň 2009: Kolekcia Ivy League

Krémové ceruzky na oči — Jet, Walnut, Charcoal, Caviar, Hunter, Midnight, Brown Plum, Mahogany, Dusk a štetec na očné tiene.

Mimochodom, tieto ceruzky majú na druhom konci malú penovú špongiu na jednoduchšie rozmazanie ceruzky. Môže sa tak vytvoriť pekný dymový efekt či jednoducho zjemniť kontúry. Mala som podobnú ceruzku z Avonu, problém bol, že toto “rozmazávatko” bolo super, no ceruzka dosť nanič — rýchlo sa zmazala z očí.

bobbi brown jesen 2009 05 Bobbi Brown Jeseň 2009: Kolekcia Ivy League







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]