Parfém Idole d’Armani už v septembri

Len nerada by som tvrdila, že parfémy sú moja srdcová záležitosť, nieto ešte že sa konktétne špecializujem na tie od Armaniho. Je však pravda, že zopár sa ich v našej domácnosti nachádza a aj keď nie sú všetky moje, rada ich striedam a som s nimi nanajvý

pridal Monika Kleinová 8.8.2009 o 14:29


Len nerada by som tvrdila, že parfémy sú moja srdcová záležitosť, nieto ešte že sa konktétne špecializujem na tie od Armaniho. Je však pravda, že zopár sa ich v našej domácnosti nachádza a aj keď nie sú všetky moje, rada ich striedam a som s nimi nanajvýš spokojná. (Hlavne s parfémom Armani Code, perfektným na večer.)

Napriek tomu som sa potešia, že v septembri by na trh mal prísť nový parfém od Armaniho s názvom Idole d’Armani. Návrhár ho vytvoril, aby ním oslávil ideál všetkých žien a ženskosť.

idole darmani 01. Parfém Idole dArmani už v septembri

Istú dobu sa povrávalo, že reklamnú kampaň by mala robiť Angelina Jolie, no najnovšie správy to úplne vyvrátili a tvárou kampane teda ostáva Kasia Smutniak, ktorá je aj podľa slov Armaniho “ideálna”. (Bodaj by nie.)

Obal je inšpirovaný podľa 30. rokov minulého storočia, čo si u mňa osobne získalo malé plus. Hlavu parfému tvoria horký pomaranč, šťavnatá hruška, zázvor a davana, srdce ružový lukum a jazmín spolu so šafránom; základ parfému tvoria styrač, pačuli a vetiver.

Parfém by teda podľa všetkého mal byť kvetinovo-orientálny. Predávať by sa mal od septembra v 30, 50 a 75 ml balení spolu so sprchovým gélom a telovým mliekom. Všetky výrobky Idole d’Armani by mali byť čoskoro dostupné aj v našich parfumériach Fann.

idole darmani 02. Parfém Idole dArmani už v septembri







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]