Riasenku L’Oréal Volume Shocking už nikdy viac

Je to síce už dobrých pár mesiacov dozadu, čo som sa rozhodla kúpiť si novú riasenku, no moje emócie z nej ostali tak silné, že sa s nimi môžem stále ľahko podeliť s kýmkoľvek. Vyberanie správnej maskary je pre mňa osobné peklo, pretože skoro nikdy nie s

pridal Hana Jariabková 5.8.2009 o 16:05


loreal volume shocking maskara Riasenku LOréal Volume Shocking už nikdy viacJe to síce už dobrých pár mesiacov dozadu, čo som sa rozhodla kúpiť si novú riasenku, no moje emócie z nej ostali tak silné, že sa s nimi môžem stále ľahko podeliť s kýmkoľvek. Vyberanie správnej maskary je pre mňa osobné peklo, pretože skoro nikdy nie som spokojná. Hľadám kade-tade a vždy mám pocit, že to nie je ono (teda, už som našla, vtedy to tak nebolo).

No a keďže som si myslela, že L’Oréal nemôže mať predsa až také zlé riasenky, povedala som si, že vyskúšam. Úprimne? Najhoršia investícia 13 € v mojom živote.

Ak máte rady dvojfázové maskary, túto nekupujte. Aj keď, upresním to: prvá fáza (biela riasenka) má výbornú kefku. Skutočne, tá sa mi páčila. Hustá, ktorá dobre oddelila riasy. Akurát že je biela a nemôžem si tú farbu nechať na mihalniciach. No ten čierny hrebienok je čierne zlo v podobe riasenky.

Výsledok by som opísala asi takto: super zlepené riasy v štýle “mokrého” efektu — také riasy máte buď keď dve hodiny v kuse plačete alebo sa dve hodiny potápate v mori. Samotná emulzia však nebola taká najhoršia — keď sa spojila s bielou, ľahko sa vo vode oddelila od mihalníc. Keby som nemala očné tiene, skoro by nebolo treba ani odličovač.

O hrebienku som však pri kúpe nevedela, čo bola čisto moja chyba, no aj tak som nečakala, že by to mohlo byť až také zlé. A to túto riasenku, mimochodom, vyvýjali štyri roky. (Tak som to našla na ich oficiálnej stránke.) No ako som už povedala, je to len do koša vyhodených 13 € a štyri roky premrhaného času. Áno, kvôli kefke.



Zaradené pod: Mejkap, Riasenky, Bling




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]