Viete, čo túto zimu na hlavu?

Keďže u nás (aspoň na západnom Slovensku) zatiaľ zima príliš “nevystrkovala rožky” a netvárila sa dôležito, čiapky zatiaľ neboli príliš potrebné. Pokojne mohli odpočívať v skriniach až doteraz, kým vonku nezačili byť mrazivé mínusové teploty

pridal Monika Kleinová 7.1.2009 o 7:00


Keďže u nás (aspoň na západnom Slovensku) zatiaľ zima príliš “nevystrkovala rožky” a netvárila sa dôležito, čiapky zatiaľ neboli príliš potrebné. Pokojne mohli odpočívať v skriniach až doteraz, kým vonku nezačili byť mrazivé mínusové teploty a nenastalo rozprávkové sneženie.

zimne ciapky Viete, čo túto zimu na hlavu?

Tí, ktorí nemajú radi zimu, sa asi príliš netešia, ale tí, ktorí majú radi módu a “vrstvenie” oblečenia, sa zrejme tešia. Nastalo obdobie, kedy môžeme nie len všakovako oblečenie kombinovať, ale aj sa zababušiť do šálov, rukavíc a čiapok. 

Práve čiapky sa však najčastejšie v móde menia. Ak neviete, čo je tento rok in, pomôžem vám rozhodnúť sa za pomoci našich obľúbených celebrít, ktoré – ako to už býva – najčastejšie udávajú smer v móde (samozrejme, hneď po módnych návrhároch).

Romantika na spôsob Rachel McAdams

Čiapky a klobúčiky tohto štýlu mi prídu rozkošné. Perfektne sa hodia ku kabátom a elegantnému oblečeniu a zároveň pôsobia veľmi žensky. V Rachelinom prípade síce ide len o čiapku prešitú veľkou saténovou stuhou, no podobný dopnok (ako táto stuha) sa nájde aj na iných typoch čiapok a klobúkov. 

ciapky rachel mcadams Viete, čo túto zimu na hlavu?

Veľké voľné čiapočky

Myslím, že tento typ čiapok je túto sezónu najobľúbenejší a často ho vidieť aj v našich obchodoch. Ako vidíte, rady ho nosia Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens či Jessica Alba a je jasné prečo – je to veľmi šik a zároveň veľmi ležérna čiapka. Veľmi pekne vyzerá s ofinami a dôležité je aj to, že zakryje uši.

ciapky2 Viete, čo túto zimu na hlavu?

Čiapky so šiltami

Kate Walsh a Gwen Stefani zase obľubujú šiltovkové čiapky. Tie sa do módy vracajú a odchádzajú z nej každú chvíľu, čo môžete aj dobre využiť – teraz ich kúpite a po krátkej prestávke znovu vytiahnete zo skrine. Podobne ako predošlý typ čiapok sa dajú nosiť prakticky akokoľvek – záleží len od vašej fantázie a šatníka.

ciapky3 Viete, čo túto zimu na hlavu?







Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]