Beyoncé začala brať módu vážne, stavila na svetových návrhárov

Zdá sa, že Beyoncé Knowles spolu s plánovanou svadbou s raperom Jay-Z sa rozhodla urobiť aj zopár ďalších zmien v živote. Okrem toho, vydala nový album (I am… Sasha Fierce), ktorý spojila s novým alter egom, podľa všetkého si začína dať viac záleža

pridal Karin Miháliková 20.11.2008 o 23:26


Zdá sa, že Beyoncé Knowles spolu s plánovanou svadbou s raperom Jay-Z sa rozhodla urobiť aj zopár ďalších zmien v živote. Okrem toho, vydala nový album (I am… Sasha Fierce), ktorý spojila s novým alter egom, podľa všetkého si začína dať viac záležať na kvalitnej móde.

Marie Claire napríklad píše, že nakupovaním oblečenia v Londýne strávila zhruba šesť hodín. To by možno nebolo až také zaujímavé, no typické glitrové doplnky zamenila za trochu viac klasické kúsky a na MTV European Music Awards v Liverpoole sa objavila v šatách od návrhára Garetha Pugha, zatiaľčo na World Music Awards v šatách od Alexandra McQueena.

beyonce gallery e d495eefeea2ea6a272e41b3555012dad Beyoncé začala brať módu vážne, stavila na svetových návrhárov

Beyoncé býva častokrát porovnávaná s R&B divou Rihannou, ktorej štýl “hlcú” asi naozaj všetci. Čo poviete, zlepšia Beyoncé britskí návrhári status?



Zaradené pod: Beyoncé, Celebrity




Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Stajl.sk 2024 / [email protected]